Kategoriat
Mediabisnes

Visio sanomalehdistön kuolemasta

Share

Epic 2014”Epic 2014” -hakusana tuottaa Googlessa 15 500 osumaa. Marraskuussa 2004 blogeissa julkaistu 8 minuuttinen flashteos mediabisneksen kehittymisestä on levinnyt nopeasti eikä ihme. Vuoteen 2014 ulottuva historiankirjoitus on provokatiivinen ja ajatuksia herättävä teos, joka kannattaa vilkaista. Mitä voi tapahtua, kun yhdistetään teknologiat, jotka jo nyt ovat olemassa, ja jos valtamedia ei ymmärrä maailman muuttumista vaan seisoo paikallaan ja ennallaan. Näin sanomalehdistö sellaisena kuin sen tunnemme kuolee… Linkki Linkki2

Koska isotkin mediat ja niiden johto, kuten Sanomien Mikael Pentikäinen, heräävät, on sanomalehdistön kuolemasta puhuminen taideteoksen mainoskikka. Mutta… pohdittavaa jää, koska olemassa olevat teknologiat eivät katoa mihinkään. Mitä tapahtuisi, jos teoksen päätähdet Google ja New York Times yhdistävätkin voimansa?

Share

Vastaa