Tulevaisuuden mediakännykkä

Share

UnelmakännykkäSarjassamme välähdyksiä tulevaisuudesta:

Kun rullattavat paperinkaltaiset näyttöteknlogiat kehittyvät, Polymer Visionin kuvan kaltaiset mediakännykät tarjoavat taskuun mahtuvan blogien ja uutisten lukulaitteen. Tällaiset laitteet tulevat varmasti tuomaan jälleen oman lisänsä mediakulutukseen – ne luovat uusia mahdollisuuksia ja muuttavat mediabisneksen nykyisiä pelisääntöjä.

Paperinkaltaisissa näyttöteknologioissa ei enää kysytä tulevatko ne, sillä ne ovat jo todellisuutta. Sen sijaan nyt kannattaa kysyä, milloin ne tulevat massatuotteisiin, pystyvätkö ne nousemaan hinnaltaan ja käytettävyydeltään kilpailijaksi paperille vai luovatko ne aivan uudenlaisen median, josta meillä ei vielä ole kunnollista käsitystä.

Kirjoituksen alkuperäiselle lähteelle.

Share

Vastaa