Mobiilibloggaus helpottuu

by Matti Lintulahti on 27/04/2005

Kun yhdistää Nokian uudet N-sarjan multimediapuhelimet ja niihin asennettavan bloggausohjelman, pääsee helppoon napin painalluksella tapahtuvaan blogin luomiseen ja päivittämiseen. Todelliset kuvareportterit ovat lähellä – vielä pitäisi vain keksi, miten oikeat lukijat löytävät heille oikean tiedon ääreen.

Eikä kannata unohtaa Saunalahtea, joka pari viikkoa sitten lanseeraasi mobiiliblogi-palvelun kuulumaan vakiovarusteena jokaiseen liittymään.

Mikään uusi ilmiö mobiilibloggaus ei ole Suomessakaan, vaikka siltä nyt tuntuu. Ensimmäinen mobiiliblogi-palvelu – Muistikuva.net – näki valon jo kaksi vuotta sitten. Ongelmana on ollut vaikea käytettävyys, johon viimein on luvassa parannusta Nokian kännyköihin esiasennetun blogiohjelmiston ansiosta.

{ 2 comments… read them below or add one }

Juha Ristolainen huhtikuu 27, 2005 14:46

KuvatKavereille on uusi tulokas myöskin: http://www.kuvatkavereille.fi/

jpas kesäkuu 11, 2005 0:49

Kuvat kavereille on ihan mielenkiintoinen palvelu, ja kai ihan suomalainen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: