You Tuben hengessä Videoni.fi

by Matti Lintulahti on 24/11/2006

You Tuben hengessä City.fi on lanseerannut Videoni.fi, jonka reilua 200 videota katsottiin yhteensä yli 60000 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana tietää kertoa Digitoday. Löytyyköhän Videoni.fi:n suosituimmista uusia tähtiä YLE:lle tämän BBC:lle päätyneen videobloggaajan tapaan?

{ 4 comments… read them below or add one }

zache marraskuu 24, 2006 15:22

Mitäs veikkaat, löytyykö citylehdeltä tarpeeksi käyttäjä massaa siihen, että kandee tehdä oma youtuben käyttämisen sijaan? Deitti ja tissikuva.., eiku peilikuva.net vaatii tietysti ihan omaa infraa, mutta ihan videoiden levittämispalveluna tuo on aika turha (vrt vaikka youtubeen jossa n. miljoona kertaa enemmän käyttäjiä tai revveriin joka on systeemeiltään kivempi). Nyt tuo on vain tuollanen city lehden jatke.

Imho: videoni.fi eikä mikään muukaan suomalainen videonjakopalvelu ei ole kiinostava jollei siinä ole mukana isot paikalliset toimijat (ja sinne saa miksata niiden materiaaleista kamaa) tai jollei se perustu lailliseen materiaaliin. Muuten palvelu on olemassa vain sen aikaa, jotta saavat konseptin toimimaan ja sitten isot tappaa sen haastamalla sen oikeuteen ja yrittää kloonata konseptin. Mieluummin sitten käytän jotain riittävän ison toimijan palveluita jota yle, sanomat tms ei saa tapettua heti kun jollain on vähän huonompi päivä.

Matti Lintulahti marraskuu 24, 2006 21:24

Hyvä kysymys todellakin: Voiko kansallisesti syntyä kilpailija You Tubelle, Google Videolle ja muille? Miksi videoita luova tähteydestä haaveileva suomalaishumoristi laittaisi videonsa jollekin suomenkieliselle suomalaiselle videonjakosaitille eikä miljoonayleisön tarjoavalle You Tuben saitille?

Kari Haakana marraskuu 25, 2006 16:43

Toistan itseäni, mutta silti: se, että palvelu on juuri City.fi:n alla/yhteydessä, on merkityksellinen asia City.fi:n kantiksille. Samalla tavalla kuin lehden N blogit ovat pointti lehden N web-saitin käyttäjille enemmän kuin blogien lukijoille noin yleensä. Veikkaan.

Tero Perälä marraskuu 28, 2006 23:56

Varmasti suomalaiset videot saavat paremmin huomiota kotimaisissa videopalveluissa kuin esim. YouTubessa. Näyttää olevan aika hurjia katsomismääriä noissa Cityn palvelun videoissa. Monet kotimaiset klipit saa Youtubessa joitakin satoja viewsei.

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: