Kategoriat
Mediabisnes Tulevaisuus

Tulevaisuuden television tukkoileva alku

Share

Yle avaa laajan nettitelevision ja -radion Areenan, varoittaa avausvaiheen ruuhkaisuutta etusivullaankin ja julkaisee palvelun joka sanoo juuri nyt: ”Internet Explorer ei voi näyttää WWW-sivua”. Kannattaako avata, jos tietää jo etukäteen että homma ei toimi?

Sinänsä itse odotettu ja varmasti kohtuullisen hyvä videopalvelu – kunhan alkuhankaluuksista selviävät – näyttää suuntaa television tulevaisuudesta.

Share

2 vastausta aiheeseen “Tulevaisuuden television tukkoileva alku”

Jep, Web 2.0 tyyppinen iso BETA-teksti puuttuu tuolta 🙂 Minusta kannattaa avata ja ottaa palaute vastaan, mutta en ehkä olisi tuota pistänyt vielä tässä vaiheessa Ylen etusivun keskeisimmälle paikalle. Mutta huomaa siellä on suorat linkit mediaklippeihin (!!!) sekä media on riittävällä bitratella suhteessa resoluutioon. Molemmat juttuja, jotka kämmättiin vielä elävässä arkistossa. 🙂

Eli oikeaan suuntaan ovat menossa.

[…] YLE avasi Areenansa Löysin Mediablogista vihjeen YLE:n käynnistämästä uudesta nettitelevisiosta ja -radiosta nimeltä Areena. Vaikka en katso telkkaria juuri lainkaan (ja senkin vähän Viron TV:stä) ja radiosta kuuntelen samoin suurinpiirtein kaiken muun maailman kanavia kuin Suomen, piti tätä uutuutta tietysti käydä kokeilemassa. Periaatteessahan tämä on vallan loistava idea: katso ja kuuntele itsellesi sopivana aikana. Juuri tätähän olen viime vuosina toitottanut. […]

Vastaa