Laiskan kesän jälkeen uusiin haasteisiin

by Matti Lintulahti on 01/08/2007

Laiskan kesän jälkeen on taas aika aktivoitua blogirintamallakin. Akut on ladattu ja virtaa ja intoa taas riittää, mikä on erinomaista, sillä ensi maanantaina aloitan uudet työt ja uudet haasteet. Firmana on Suomen Lehtiyhtymä, yli 20 alueellisen ja paikallisen sanoma- ja kaupunkilehden kustantaja, jossa tehtäväni on ”sähköisen liiketoiminnan kehityspäällikkö”. Olen siis aikakauslehtien kustantajien (Talentum & A-lehdet) kanssa vietettyjen vauhdikkaiden ja mahtavien yhdeksän vuoden jälkeen palannut takaisin sanomalehtien maailmaan, josta aloitin oman journalistisen urani 80-luvun lopussa. Ja olen taas uutta intoa täynnä. Suosittelen muillekin säännöllistä uusiutumista, mikä pitää mielen virkeänä, motivaation korkealla ja mahdollistaa jatkuvan uuden oppimisen.

{ 4 comments… read them below or add one }

Tuija elokuu 2, 2007 8:52

Onnea uusiin haasteisiin! Uuden oppiminen on juovuttavaa, sisar todistaa :)

Kriisi elokuu 2, 2007 15:18

Hienoa! Näytä niille!

Tapio Parkkari elokuu 5, 2007 20:14

Vierivä kivi ei sammaloidu, että silleen.

Matti Lintulahti elokuu 5, 2007 20:29

Kiitos. Huomenaamulla kone pärähtää käyntiin ja uusi työ alkaa. Lähtökuopissa ollaan :)

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: