Laiskan kesän jälkeen uusiin haasteisiin

Share

Laiskan kesän jälkeen on taas aika aktivoitua blogirintamallakin. Akut on ladattu ja virtaa ja intoa taas riittää, mikä on erinomaista, sillä ensi maanantaina aloitan uudet työt ja uudet haasteet. Firmana on Suomen Lehtiyhtymä, yli 20 alueellisen ja paikallisen sanoma- ja kaupunkilehden kustantaja, jossa tehtäväni on ”sähköisen liiketoiminnan kehityspäällikkö”. Olen siis aikakauslehtien kustantajien (Talentum & A-lehdet) kanssa vietettyjen vauhdikkaiden ja mahtavien yhdeksän vuoden jälkeen palannut takaisin sanomalehtien maailmaan, josta aloitin oman journalistisen urani 80-luvun lopussa. Ja olen taas uutta intoa täynnä. Suosittelen muillekin säännöllistä uusiutumista, mikä pitää mielen virkeänä, motivaation korkealla ja mahdollistaa jatkuvan uuden oppimisen.

Share

Vastaa

  1. Onnea uusiin haasteisiin! Uuden oppiminen on juovuttavaa, sisar todistaa 🙂

  2. Päivitysilmoitus: Lintulahti kehittämään sähköistä liiketoimintaa Lehtiyhtymälle « Vierityspalkki.fi

  3. Päivitysilmoitus: Lintulahti Lehtiyhtymälle – Vierityspalkki.fi