Kategoriat
Sisältömarkkinointi

Ensimmäinen askel uuteen: Olen irtisanoutunut Sanomista

Share

Olen irtisanoutunut Sanoma Magazines Finlandista. Samalla päättyy yli 20-vuotinen urani perinteisten mediayhtiöiden palkkalistoilla. Olo on haikea. Yksi merkittävä ja paljon antanut aikakausi elämässäni on ohi.

Samalla olen uteliaan innostunut, vaikka kliseisesti sanottuna hyppään tuntemattomaan. Jotain uutta ja mahtavaa on tulossa tilalle, mutta vanhasta pitää ensin päästää irti. Sitä varten on pitkä kesäloma.

Oma päätökseni pohjautuu huolelliseen analyysiin, jonka tein omasta työhistoriastani ja omasta tulevaisuudestani. Kysyin mikä on perinteisten mediayhtiöiden tulevaisuus ja omat mahdolliset roolini siinä? Kysyin mitä osaan, mitä uutta haluan oppia ja mitä haluan tehdä? Kysyin mistä löydän intohimon ja rakkauden tekemiseen? Kysyin missä kaikkialla, kenen kanssa ja miten voin tehdä sitä parhaiten. Vastaukset johtivat päätökseeni ja irtisanoutumiseeni.

Mitä sitten osaan ja haluan tehdä? Olen sisältöjen ja viestinnän ammattilainen. Luova ja analyyttinen samassa tyypissä. Kehittäjä ja uuden luoja. Yksi niistä, jotka osaavat yhdistää yritysten strategian, tulevan menestyksen ja liiketoiminnalliset mitattavat tavoitteet niitä tukevien sisältöjen ja viestinnän suunnitteluun, koulutukseen ja toteutukseen.

Haluan rakentaa Suomen parasta sisältömarkkinointia ja Suomen vaikuttavinta viestintää. Haluan nostaa yritysten oman median ja yritysviestinnän asemaan, joka auttaa yrityksiä menestymään kilpailijoitaan paremmin. Haluan auttaa yritysten asiakkaita menestymään hyvien sisältöjen keinoin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Kesäisin terveisin,
Matti Lintulahti
0505712353
matti.lintulahti@gmail.com

Share

2 vastausta aiheeseen “Ensimmäinen askel uuteen: Olen irtisanoutunut Sanomista”

Hei Matti,
Teit varmasti oikean ratkaisun. Minut irtisanottiin 7 kk sitten samasta yrityksestä yt:n jälkeen ja koen, että se oli jonkinlainen ”siunaus”. Vaikka en ole vielä työllistynyt, koen saaneeni tehdä nyt niitä asioita, joista todella nautin. Olen nyt valmiimpi takaisin työelämään kuin ehkä koskaan. Motivaatio on todella korkealla.
Kaikkea hyvää sinulle ja saatpa nähdä, että tästä seuraa pelkkää hyvää!

Terveisin

Pirjo Heikkilä

Vastaa