Kategoriat
Sisältömarkkinointi

Tulossa syyskuussa: Kuinka luoda asiakaskeskeistä tarinankerrontaa osana sisältöstrategiaa

Share
Content Strategy Forum
Puhun syyskuun sisältöstrategia-konferenssissa CS Forum 2013 Helsingissä kuinka luoda asiakaskeskeistä tarinankerrontaa osana sisältöstrategiaa.

Syyskuun 12.-13. päivinä Helsingissä järjestetään kaksipäiväinen kansainvälinen sisältöstrategia -konferenssi, jossa sisältöstrategian asiantuntijat kertovat sisältöjen ja tarinoiden mahdollisuuksista yritysten liiketoiminnassa.

Verkkosisältöihin keskityneen CS Forum 2013 -konferenssin järjestäminen Helsingissä on mainio asia. Se toivottavasti lisää kiinnostusta ja ymmärrystä yritysten omistajissa ja johdossa, miksi ja miten sisältöjen ja tarinoiden avulla yritys voi parantaa liiketoimintaa, sitouttaa asiakkaita ja kasvattaa kilpailuetua vain perinteisesti markkinoiviin ja viestiviin kilpailijoihin nähden.

Toivoisin, että myös toimittajat kiinnostuisivat seminaarin sisällöstä. Mitä paremmin tämä sisältöbisnes kasvaa Suomessa, sitä enemmän on työtä tarjolla mediayhtiöistä pois joutuville sisältöjen rautaisille ammattilaisille.

Omassa puheenvuorossani annan vinkkejä kuinka luoda asiakaskeskeistä tarinankerrontaa osana sisältöstrategiaa.

CS Forum 2013 -konferenssin tuo Suomeen Vapa Media. Konferenssi on aikaisemmin järjestetty Pariisissa, Lontoossa ja Kapkaupungissa.

Vaikka suomalaiseen kulttuuriin ei oman hännän nostaminen kuulu, nostan silti: Kun kerran alla oleva mainos sanoo, että ”Paikalla maailman parhaat sisältömarkkinoinnin asiantuntijat”, niin pitäähän minunkin siellä olla 😉

Share

Vastaa