Kategoriat
Johtaminen Tulevaisuus

Avoin jakaminen innostaa ja luo uutta

Share

Bloggasin Yritysjulkaisujen blogissani miten kansainvälisten kollegoideni kesken avoin jakaminen luo uutta ja lisää energiaa.

Olin juuri viettämässä mainiot kaksi helteistä päivää Brysselissä seitsemän eri maan sisältömarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa eikä kyse ollut mistään kuivasta kokoontumisesta. Ideat, kokemukset, julkaisut, digihankkeet, toiminnan tavat, asiakkaiden tarpeet, tulokset ja monet muut yksityiskohdat sinkoilivat avoimesti puolelta toiselle, mikä loi hyvin energisen ilmapiirin.

Oli suorastaan ällistyttävää havaita, kuinka avoin tiedon ja kokemusten jakaminen synnytti aivan uudenlaista oppimista, uusia ideoita ja ennen kaikkea yhdessä toisten ideoiden ja kokemusten päälle rakentamista.

Lue lisää… [Edit: Linkki poistettu koska Yritysjulkaisujen blogia ei enää ole ja alkuperäinen kirjoitus on kadonnut. Oppi: Varmuuskopioi itsellesi myös yritysblogeihin kirjoittamasi jutut]

Share

Vastaa